Visa produkter i

Intresselista

🏷️ OBS VI TILLÄMPAR DAGSPRISER TILLSVIDARE!
 Calexico Wood

Köpa Ädelträ, Teak, Mahohny, Valnöt och Ceder virke till lågpris

Gjutskiva-Komposit/Gopanel form


Gjutskiva-Komposit/Gopanel form (pris/skiva)

Gjutskiva-Komposit/Gopanel form

Revolutionera din gjutningsprocess med Gjutskiva-Komposit/Gopanel form – den ultimata kompositskivan för hållbara och effektiva resultat. Vår slitstarka och vattenavvisande skiva av glasfiberförstärkt polypropylen är en kraftfull ersättning för traditionella material som plywood, trä, stål och aluminium.

Gjutskiva-Komposit/Gopanel form är skräddarsydd för professionell fundamentgjutning och industriell prefab, men dess överlägsna egenskaper gör den användbar i alla sammanhang där kravet är på starka och fukttåliga skivor med hög prestanda. Den glasfiberförstärkta termoplastytan är inte bara slagtålig utan även kemiskt beständig, vilket gör den idealisk för betonggjutning.

Den unika sammansättningen av polypropylenkärnan ger skivorna utmärkt dimensionsstabilitet och hög mekanisk styrka. Med låg fuktabsorption och minimal termisk rörelse erbjuder produkten överlägsen formstabilitet, vilket minimerar risken för formläckage och formsprängning.

Gjutskiva-Komposit/Gopanel form överträffar traditionella gjutmaterial på många sätt. Dess låga vikt, upp till 30% lättare än organiska alternativ, förenklar hantering och transport, samtidigt som den förbättrar ergonomi och produktivitet. Den släta ytan eliminerar behovet av överflödiga formsläppmedel, och minimalt behov av släppmedel gör att skivorna kan rengöras och återanvändas upp till 40 gånger vid korrekt hantering.

Upptäck fördelarna med Gjutskiva-Komposit/Gopanel form:

- Hållbarhet – kan återanvändas upp till 40 gånger vid korrekt hantering
- Återvinningsbar vid korrekt hantering och rengöring
- Upp till 30% lägre vikt än traditionella formskivor
- Slät yta för enkel avformning och minskat behov av formsläppmedel

Hög formstabilitet med låg fuktabsorption och minimal termisk rörelse – minimerar risken för formläckage och formsprängning. Gör dig redo att lyfta din gjutning till en ny nivå med Gjutskiva-Komposit/Gopanel form.

   
MÅTT BESKRIVNING PRIS (kr)   
12 x 600 x 2500 Gjutskiva-Komposit/Gopanel form Grå/slät PP/Glasfiber Återvinningsbar, vikt 14 kg 1 263
12 x 1200 x 2500 Gjutskiva-Komposit/Gopanel form Grå/slät PP/Glasfiber Återvinningsbar, vikt 28 kg 2 526
15 x 750 x 1500 Gjutskiva-Komposit/Gopanel form Grå/slät PP/Glasfiber Återvinningsbar, vikt 11 kg 987
15 x 1200 x 2500 Gjutskiva-Komposit/Gopanel form Grå/slät PP/Glasfiber Återvinningsbar, vikt 30 kg 2 634